Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise Movie Magic dukke i ball - filmstjerne med 10 overraskelser

L.O.L. Surprise dukker og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Vår lavpris: 198,-
Utsolgt
SKU
06218-85

LOL Surprise Movie Magic dukkesettet består av én av 12 mulige LOL filmstjernedukker med hele 10 overraskelser i en LOL-ball.

Åpne ballen for å se hvilken av de 12 mulige dukkene du får, og pakk så opp filmtilbehøret dukken kommer med. Dukken man får er en tilfeldig og hyggelig overraskelse, men det alle har til felles er at de kommer rett fra filmverden med ulike rekvisitter og kostyme. Hver dukke kommer med et huskekort og sin egen unike overraskelses filmscene. I tillegg kan filmscener kombineres med hverandre når du får mer enn en dukke fra Movie Magic-serien. (selges separat).Bruk den medfølgende øyelinsen til å avsløre hver dukkes hemmelig melding, og sett deretter meldingen inn i den tomme filmscriptet. Samle 2 øyelinser for å fullføre brillene. Bad dukken din for en vann overraskelse, og se den endre farge. 

Samle alle de 12 minidukkene i serien, som hver og en kommer med 10 overraskelser, og lag den største filmen universet noensinne har sett. Koble alle de hemmelige meldingene i det tomme filmscriptet for å fullføre manuset, eller skriv din egne kreative manus. Denne ballen med dukke og tilbehør er en flott gave til en LOL-fan, da den er perfekt til kreativ og fantasifull lek for barn, samtidig som det er en morsom samlefigur som barna kan stille ut på barnerommet.

Inneholder: 

  • 1 LOL Surprise Movie Magic dukke 
  • Hemmelig melding
  • Huskekort 
  • Overraskelses filmscene 
  • Flaske 
  • 3D-briller
  • Og mer

Detaljer: 

  • Alder: fra 4 år

Merk: Hvilken dukke du får er en overraskelse, det finner du først ut når du pakker ut dukken.

Produktdetaljer
Modell576471EUC
EAN035051576471
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.