Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise OMG 2021 Holiday - NYE Queen motedukke med lysende ball

-30%

L.O.L. Surprise dukker og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

30%
Kampanjepris 555,80 794,- Du sparer: 238,-
På lager
SKU
06218-82
   

Ring inn høytiden og feir det nye året med LOL Surprise OMG 2021 Collector Edition motedukken NYE Queen! Podiumet hun står på lyser opp på magisk vis.

NYE Queen lever for å feire og hvis det er konfetti i luften finner du henne dansende ute på dansegulvet.  Dronningen er farget i gull fra topp til tå med hennes kjole og luksuriøse tilbehør. 

Dukken har fantastiske funksjoner, stort vakkert lyst hår, og kan stå i mange forskjellige positurer. NYE Queen er storesøsteren til LOL Surprise dukken NYEQT, og hun er klar til å arrangere den ultimate festen med sitt nyttårsfeiring-antrekk som garantert vil stjele showet. I tillegg kommer NYE Queen på et opplyst stativ med måne og disco ball-tema hvor hun kan stå og vise seg frem.  

Dette lekesettet er en super gave til fans og samlere og den er perfekt for moro, kreativ og fantasifull lek for barn. 

Inneholder: 

  • LOL Surprise OMG dukke 
  • Antrekk 
  • Sko 
  • Hårbørste 
  • Opplyst dukkestativ 

Detaljer: 

  • Mål: 13 x 36 x 30 cm 
  • Batteribehov: 3 x AAA (ikke inkludert) 
  • Alder: fra 6 år 
Produktdetaljer
Modell576518EUC
EAN035051576518
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.