Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise OMG Movie Magic studio - Filmstudio med 70 overraskelser og 12 dukker

L.O.L. Surprise dukker og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Vår lavpris: 1 594,-
Utsolgt
SKU
06218-101

LOL Surprise OMG Movie Magic Studios sørger for at du er klar til å lage din helt egen film. Lekesettet kommer med over 70 overraskelser og inkluserer hele 12 dukker!

Brett ut emballasjen og det blir et filmstudio med 4 scener og en kino med "green screen". Lekesettet kommer med 12 dukker som ligger gjemt inne i emballasjen, og inkludert i settet er 2 OMG motedukker, 6 LOL Surprise dukker, 2 kjæledyr og 2 Lil Sisters. (kjæledyrene og Lil Sisters kommer ikke med motetilbehør) Slik at når du skal lage ulike scener og filmer har du mange skuespillere å velge i mellom.  

Hver dukke har filminspirerte antrekk, fantastiske funksjoner, stilig stylet hår, og sin egen filmstjernestil. Lekesettet har også morsomme 3D opplevelser, se igjennom brillene for å se etter 3D-effekter. Med dette lekesettet kan du lage utallige filmer og scener med dukkene, la dukkene se på filmer på kinoen og bli med inn i filmstjernelivet. Bruk de forskjellige scenene til skape nye historier med dukkene, og vis familie og venner dine filmer. Kanskje du har en liten filmskaper i deg?

Inneholder: 

  • LOL Surprise Movie Magic - Filmstudio 
  • 4 scener og en kino med "green screen" 
  • 2 OMG motedukker 
  • 6 LOL Surprise dukker 
  • 2 kjæledyr 
  • 2 Lil Sisters 
  • 3D-briller 

Detaljer: 

  • Mål: 16,5 x 71 x 35,5 cm 
  • Alder: fra 4 år 
Produktdetaljer
Modell576532EUC
EAN035051576532
MerkeLOL Surprise

Filmstudio

Pakningen folder seg ut til flere filminspirerte bakgrunner.

Kinosal

Lag egne LOL Surprise-filmer med green screen og app.

Avsløringer

Bruk hjelpemidler for å avsløre skjulte meldinger og bilder. 

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.