Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise OMG Remix dukker med musikk - Rocker Boi og Punk Grrrl med overraskelser

LOL Surprise - overraskelses-dukken, dukkehus, kjøretøy og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Les mer om LOL Surprise og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 794,-
Utsolgt
SKU
01212-65

Pakk ut 2 rockende LOL Surprise OMG Remix motedukker. Dukkesettet består av Punk Grrrl og Rocker Boi og kommer med flere overraskelser, inkludert to plater med musikk.

Dukkene har rockete klær og tilbehør, og håret er skikkelig kult stylet. Rocker Boi er storebroren til Rocker, og sammen med Punk Grrrl er han klar til å rocke ut. Han har langt hår, denimjakke og V-gitar - han elsker musikk. Punk Grrrl er søsteren til Punk Boi, hun er kledd for punkmusikk fra topp til tå. Pakk ut to plater og spill dem på platespiller-pakningen. Spill hver plate for seg selv for å høre Rocker Bois og Punk Grrrls versjoner av "Suprise me". Vend deretter platene til side BB. Vri bryteren på emballasjen, og spill dem sammen som en duett.

Inneholder:

  • 2 LOL Surprise OMG Remix motedukker
  • 2 plater
  • Og mye tilbehør

Detaljer:

  • Mål: ca. 25 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell567288
EAN035051567288
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.