Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise OMG Remix Rock dukke med musikk - Metal Chick med el-gitar og 15 overraskelser

-32%

L.O.L. Surprise dukker og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

32%
Kampanjepris 333,- 487,- Du sparer: 154,-
På lager
SKU
06218-73
   

LOL Surprise OMG Remix Rock-dukken Metal Chick er en ekte rockestjerne fra topp til tå, og i dette settet kommer hun med 15 overraskelser, inkludert en elektrisk gitar og musikk.

Åpne boksen som inneholder en dukke med 15 overraskelser og et instrument. Metal Chick er medlem av bandet Super Sonix, rockestjernebandet bak hiten "i'm a queen", Metal Chick dukken har fantastiske funksjoner, stilig stylet hår og sin egen rockestjernestil. Hun er storesøsteren til LOL Surprise dukken Metal Babe, og hun er klar for den ultimate konserten.  

Ta platen med deres unike låt ut av boksen og spill den på en medfølgende platespilleren og den vil spille av et musikkklipp, og syng med henne. Noe av musikkteksten finner du på bladet som følger med. Samle alle musikktekstene for å få en fullstendig musikktekst, eller mix og match tekstene for å lage din egen remix. Som Metal Chick sier i sangen Rebels of the Runaway, "So what! We own the stage with wicked style!". 

Samle alle 4 dukkene fra LOL Surprise OMG Remix Rock, Ferocious, Bhad Gurl, Metal Chick og Fame Queen. Bland og match for masse moro. (Hver dukke selges separat)

Inneholder: 

  • LOL Surprise Remix Rock Metal Chick dukke 
  • Elektrisk gitar
  • Antrekk 
  • Sko
  • Hårbørste 
  • Blad med sangtekst 
  • Musikkplate med platespiller 
  • Og mer 

Detaljer: 

  • Alder: fra 4 år 

Merk: Andre dukker i serien selges separat.

Produktdetaljer
Modell577577EUC
EAN035051577577
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.