Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise OMG Sports - Cheer Diva dukke med 20 overraskelser

L.O.L. Surprise dukker og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Vår lavpris: 476,-
På lager
SKU
06218-80
   

LOL Surprise OMG Cheer Diva er en konkurransedyktig cheerleader-stjerne, og hun staver seier med en OMG! Cheer Diva kommer med 20 overraskelser og hun kommer med fantastiske funksjoner, langt nydelig hår og sin helt egen cheerleader-stil. I tillegg er hun storesøsteren til LOL Surprise Sis Cheer. 

Cheer Diva dukken kommer med et magasin som avslører hennes favoritt spill, favoritt cheerleader plass og hennes poeng. Boksen hun kommer i kan også brukes som et lekesett med omkledningsrom eller til oppbevaring av dukken og tilbehøret.  Dukkens hender kan tas av for enkel påkledning. 

Dette dukkesettet med tilbehør kan være en flott gave til enhver andlening til barn.  Det er morsomt, kreativt og fantasifull lek for barn. I dette LOL Surprise OMG sports er det to dukker du kan samle på, en som representerer Cheer og en gymnastikk. Samle både Cheer Diva og Vault Queen. (Andre dukker selges separat)

Inneholder: 

  • LOL Surprise OMG Sports Cheer Diva dukke 
  • Antrekk og sko 
  • Medalje
  • Hårbørste 
  • Magasin 
  • Øredobber 
  • Og mer

Detaljer: 

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell577508EUC
EAN035051577508
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.