Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise OMG Sports dukke - Vault Queen med 20 overraskelser

L.O.L. Surprise dukker og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Vår lavpris: 424,-
På lager
SKU
06218-81
   

LOL Surprise OMG Sports Vault Queen er en konkurransedyktig turner og hun elsker gymnastikk. Med hjerte til en mester og styrken til en dronning overrasker hun verden med å delta i tøffe konkurranser. Du vil se henne ofte henge opp ned, for hun trener mye på å lande. Vault Queen dukken kommer med 20 overraskelser og en helt unik unboxing-opplevelse. Hun har mange kule funksjoner, vakkert langt hår og sin helt egen gymnaststil. Hun har beveglig ledd slik at hun kan turne rundt, og i tillegg er vault Queen storesøster til LOL Surprise dukken Splits. 

Med dukken kommer det også med et magasin som avslører favorittarrangement, favorittbevegelse og resultatene hennes. Boksen hun kommer i kan også brukes som et lekesett med omkledningsrom eller til oppbevaring av dukken og tilbehøret. Dukkens hender kan tas av for enkel påkledning.

Dette dukkesettet med tilbehør kan være en flott gave til enhver andlening til barn. Det er morsomt, kreativt og fantasifull lek for barn. I denne LOL Surprise OMG Sports-kolleksjonen er det to dukker du kan samle på, en som representerer Cheerleading og en gymnastikk. Samle både Cheer Diva og Vault Queen (kjøpes separat).

Inneholder: 

  • LOL Surprise OMG Sports Vault Queen dukke 
  • Antrekk og sko 
  • Hårbørste
  • Kleshenger 
  • Dukkestativ 
  • Magasin 
  • Og mer

Detaljer: 

  • Alder: fra 4 år 

Merk: Andre dukker kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell577515EUC
EAN035051577515
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.