Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise OMG World Travel - City Babe dukke med 15 overraskelser

L.O.L. Surprise dukker og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Vår lavpris: 494,-
På lager
SKU
06218-76
   

LOL Surprise OMG World Travel City Babe er en skikkelig byjente, og hun elsker at det er mye som skjer rundt henne. City Babe er motedesigner og filmskaper, og hun lager stilige moteshow-videoer. Hun reiser fra by til by for å finne inspirasjon til å lage kule outfits. Når hun reiser verden rundt reiser hun med stil, og gjerne da i et dongeriskjørt, en kul jakke med tøffe detaljer på og hvite sko. Det lange mørke håret med rosa i, strekker seg nesten ned til anklene og i ørene har hun kule firkantede øredobber.

LOL Surprise dukken City Babe kommer med 15 overraskelser som inkluderer antrekk, koffert som kan åpnes, pass og alt hun trenger til reisene sine. Dukken har også bevegelige ledd slik at hun kan plasseres i mange ulike positurer. I tillegg er hun storesøsteren til LOL Surprise dukken Jet Set QT. Kle City Babe dukken opp i de stilige antrekkene og tilbehøret som følger med og gjør henne klar til neste tur. Men ikke glem passet, det må hun ha når hun er på farten. Esken dukken kommer i er også gjenbrukbar og kan brukes som et lekesett.

Samle alle 3 LOL Surprise OMG World Travel dukkene og gjør deg klar til å utforske LOL Surprise World.

Inneholder: 

  • 1 LOL Surprise OMG World Travel - City Babe dukke 
  • Antrekk 
  • Koffert og pass
  • Hårbørste og headsett
  • Øredobber og hårpynt
  • Nakkepute og dukkestativ 

Detaljer: 

  • Alder: fra 4 år 
Produktdetaljer
Modell576587EUC
EAN35051576587
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.