Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise OMG World Travel dukke - Sunset med 15 overraskelser

L.O.L. Surprise dukker og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Vår lavpris: 543,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
06218-75
   

LOL Surprise OMG World Travel Sunset dukken elsker å reise. I dette lekesettet følger det med 15 overraskelser som inspirerer til nye oppdagelsesreiser.

Kofferten er pakket og klar, og hun er klar for å oppleve ny ting og nye steder. Sunset er en oppdagelsesreiser og hun elsker solen, strender, musikkfestivaler og mye mer. Hun liker å utforske verden slik at hun kan dele historier med resten av verden, og kaller seg selv gjerne en reiseinfluenser. Når hun reiser verden rundt reiser hun med stil, og gjerne da i sin gule kjole, en lilla jakke og stilig støvletter. Det lange brune håret hennes er flettet i masse små fletter og i ørene har hun stilige Peace øredobber. 

LOL Surprise dukken Sunset kommer med 15 overraskelser som inkluderer antrekk, koffert som kan åpnes, pass og alt hun trenger til reisene sine. Dukken har også bevegelige ledd slik at hun kan plasseres i mange ulike positurer. I tillegg er hun storesøsteren til LOL Surprise dukken Foxy. Kle Sunset dukken opp i de stilige antrekkene og tilbehøret som følger med og gjør henne klar til neste tur. Men ikke glem passet, det må hun ha når hun er på farten. Esken dukken kommer i er også gjenbrukbar og kan brukes som et lekesett.  

Samle alle 3 LOL Surprise OMG World Travel dukkene og gjør deg klar til å utforske LOL Surprise World. 

Inneholder: 

  • 1 LOL Surprise OMG World Travel - Sunset dukke 
  • Antrekk 
  • Koffert og pass
  • Hårbørste og solbriller 
  • Øredobber og smykke 
  • Nakkepute og dukkestativ 

Detaljer: 

  • Alder: fra 4 år 
Produktdetaljer
Modell576570EUC
EAN035051576570
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.