Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise Present Surprise Tots dukke - stjernetegnsmote med 8 overraskelser

L.O.L. Surprise dukker og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Vår lavpris: 198,-
På lager
SKU
06218-83
   

Pakk ut 8 overraskelser med LOL Surprise Present Surprise Tots. Boksen kommer innpakket akkurat som en gave med sløyfe og lapp. Pakk ut og finn dukken som er gjemt inne i boksen med glitrende detaljer på håret og antrekket. Boksen inneholder en dukke med tema fra en av årets tolv måneder. Hvilket stjernetegn har du? 

Mat dukken med flasken eller bad dukken for å se en vannoverraskelse. Dukken endrer nemlig farge når den er i kontakt med vann. Hver overraskelsesdukke inkluderer tilbehør til bursdagsmåneden og en hemmelig melding. 

Samle alle 12 LOL Surprise present surprise dukkene, og ha en for hver bursdagsmåned. Hvilken dukke får du? 

Inneholder:

  • LOL Surprise Present Surprise Tots - stjernetegn
  • 8 overraskelser

Detaljer:

  • Mål: ca. 7 cm høy
  • Alder: fra 4 år

Merk: Dukkene plukkes tilfeldig ut fra tilgjengelig sortiment, og man kan ikke velge hvilken man får.

Produktdetaljer
Modell576396EUC
EAN35051576396
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.