Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

LOL Surprise ryggsekk 13 liter - Express Urself - 38 cm

LOL Surprise - overraskelses-dukken, dukkehus, kjøretøy og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Les mer om LOL Surprise og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 317,-
Få igjen på lager
SKU
04216-91
   

En tøff ryggsekk til både skole og tur, med motiv fra LOL Surprise glamorøse verden. Sekken er rosa, med detaljer og teksten "Art is Life!", samt en liten figur som sier "Express Urself". Sekkens stropper kan justeres slik at du kan tilpasse den til barnet. Sekken består av en større hovedlomme, og har også en mindre lomme foran. 

Inneholder:

  • 1 LOL Surprise ryggsekk

Detaljer:

  • Mål: 38 cm (H)
  • Volum: 13 liter
  • Materiale: Polyester
Produktdetaljer
Modell080809002-P
EAN5701359797690
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.