Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

LOL Surprise TOT Travel julekalender - 24 overraskelser inkludert 1 eksklusiv dukke

-65%

LOL Surprise - overraskelses-dukken, dukkehus, kjøretøy og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Les mer om LOL Surprise og flere av våre andre dukke-merker her!

Kampanjepris 118,- Vår lavpris: 342,-
65%
Du sparer: 224,-
Utsolgt
SKU
06218-98

Tell ned til jul med LOL Surprise TOT travel julekalenderen. Inne i kalenderen gjemmer det seg en eksklusiv Jet Set QT dukke og 24 overraskelser. I den første luken du åpner finner du en dukke, og du åpner en ny luke hver dag hvor du kan finne klær og tilbehør. I kalenderen vil du finne mange antrekk, fargerike sko og glam-tilbehør som du kan kle dukken opp med. Mix og match tilbehøret for å gjøre dukken om til en fashionista.  

Åpne den 3 lags emballasjen for å finne dukken Jet Set QT, og følg deretter tallene som du kan bruke til å telle ned dagene til jul. Etter at alle lukene er åpnet vil dukken se ut som en stjerne og hun vil skinne mens hun er ute og reiser. 

Inneholder: 

  • 1 LOL Surprise TOT dukke 
  • Klær
  • Fargerike sko 
  • Glam tilbehør 
  • Klistremerker

Detaljer: 

  • Mål: 6 x 36 x 30 cm 
  • Alder: fra 4 år 
Produktdetaljer
Modell576037EUC
EAN035051576037
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.