Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise Møbelsett Winter Chill med dukke - Cozy Babe med 10 overraskelser

L.O.L. Surprise dukker og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Vår lavpris: 227,-
Utsolgt
SKU
06218-93

Innred denne utfoldbare loungen med LOL Surprise Furniture Winter Chill-settet med over 10 overraskelser, inkludert en Cozy Babe dukke og møblene hun trenger.

Når det begynner å bli kaldt ute, er det på tide for LOL Surprise dukkene og trekke innover. Og hva er vel ikke et bedre sted å dra inn enn LOL Surprise Winter Chill hangout Spaces? Åpne boksen med 10 overraskelser, inkludert en LOL Surprise Cozy Babe dukke, et utfellbart lekesett, møbler og et bål som lyser. Alt Cozy Babe dukken trenger for det komplette hangout stedet. Det følger med 2 stoler, et bord, teppe og et bål, slik at her skal dukken kose seg. Boksen dukken og tilbehøret kommer i er gjenbrukbar emballasje som kan brettes ut og bli til et komplett lekesett. 

LOL Surprise Winter Chill Hangout Spaces gir deg 4 forskjellige møbel-bokser å velge mellom med en eksklusiv dukke. Hver boks kan omgjøres til et rom, og inneholder mer enn 10 overraskelser, inkludert en dukke. Du kan koble sammen de forskjellige hjemmene for enda mer moro. I tillegg kan du bruke Winter Chill spaces - møblene dine med ditt favoritt LOL Surprise House. (Andre dukker og hus selges separat) 

Dette settet med samledukke og tilbehør er en flott gave til barn eller en gave til enhver anledning. Super for moro, kreativ og fantasifull lek. 

Inneholder: 

  • LOL Surprise Cozy Babe dukke 
  • Møbler 
  • Teppe 
  • Bål 
  • Kopp 
  • Presskanne 
  • Gjenbrukbar eske 

Detaljer: 

  • Batteribehov: 3 x LR44 (ikke inkludert) 
  • Alder: fra 4 år 

Merk: Andre sett i samme serie selges separat.

Produktdetaljer
Modell576624EUC
EAN035051576624
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.