Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Loopin Louie barnespill - fra 4 år

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 235,-
På lager
SKU
21407
   

Prøv å holde Louie og flyet hans vekke fra kyllingene dine i dette morsomme spillet fra Tactic. Beskytt dine egne kyllinger og styr Louie mot de andre spillernes hønsebur i stedenfor! Spilleren som er den siste igjen med kyllinger vinner spillet. 

Dette barnespillet vil holde alle engasjerte til slutten av spillet og inneholder en motorisert base som holder Louies fly i lufta. Her kan alle føle på opplevelsen av suksess. 

Inneholder:

  • 1 Loopin' Louie spill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Spilletid: fra 20 min
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell40957
EAN6416739409573
MerkeTactic
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.