Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lundby basic kjøkkensett

Lundby dukkehus, møbler og dukker - kreativ og underholdende lek

Lundbys første dukkehus så dagens lys allerede i 1945, og siden den gang har dukkehusene utviklet seg i takt med trender, men husets form er fremdeles den samme. La barna utfolde seg i dukkehuset, la dem innrede med de utallige variantene av Lundby dukkemøbler som finnes, og la de ulike Lundby dukkefamiliene flytte inn. Lundby dukkehus og dukkemøbler oppmuntrer til kreativ rollelek, og kan underholde barna i timesvis.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 158,-
På lager
SKU
08172-102
   

Kjøkkenet kalles ofte hjemmets hjerte, og det gjelder også i dukkehuset. Med dette kjøkkensettet har dukkene alt de trenger for deilige middager sammen. I kjøkkenøya er det komfyr og stekeovn, oppvaskbenk og vask samt to åpne rom for praktisk oppbevaring. På den andre siden av kjøkkenøya er det to åpne rom til. Kjøleskapet kan åpnes og har flere hyller der familien kan oppbevare mat.

Med møbelserien Basic kan du raskt og enkelt møblere Lundby-dukkehuset i herlige pastellfarger.

  • Mål: emballasje: 145x50x195 mm
  • Alder: 3 år
Produktdetaljer
Modell603055
EAN7315626030557
MerkeLundby
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.