Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lundby Creative dukkehus

Lundby dukkehus, møbler og dukker - kreativ og underholdende lek

Lundbys første dukkehus så dagens lys allerede i 1945, og siden den gang har dukkehusene utviklet seg i takt med trender, men husets form er fremdeles den samme. La barna utfolde seg i dukkehuset, la dem innrede med de utallige variantene av Lundby dukkemøbler som finnes, og la de ulike Lundby dukkefamiliene flytte inn. Lundby dukkehus og dukkemøbler oppmuntrer til kreativ rollelek, og kan underholde barna i timesvis.

Vår lavpris: 397,-
Få igjen på lager
SKU
08172-96
   

Velkommen hjem til dukkehuset Lundby Creative - et morsomt hus for fantasifull lek!

I dette dukkehuset står din egen kreativitet i sentrum. Her har du god plass til egne ideer, interiør og håndverk. Hvordan vil du ha det? Og hvem bor i dukkehuset ditt? I dukkehuset Lundby Creative kan du fjerne bakveggene slik at du kan leke i huset fra to sider. I de to nederste rommene kan bakveggene vendes slik at du får nye tapeter i rommene i første etasje.

Det følger dessuten med et ark med gøyale klistremerker som du kan pynte huset ditt med. De er enkle å feste og flytte slik at du lett kan forandre huset ditt. Tapetene er formgitt av Kreativa Karin, som elsker lek og moro. Her finner du også lyse pastellfarger og morsomme mønster.

  • Mål: 70x26x39 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Møbler og dukker selges separat.

Produktdetaljer
Modell601018
EAN7315626010184
MerkeLundby
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.