Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lundby Creative veggsett - Party

Lundby dukkehus, møbler og dukker - kreativ og underholdende lek

Lundbys første dukkehus så dagens lys allerede i 1945, og siden den gang har dukkehusene utviklet seg i takt med trender, men husets form er fremdeles den samme. La barna utfolde seg i dukkehuset, la dem innrede med de utallige variantene av Lundby dukkemøbler som finnes, og la de ulike Lundby dukkefamiliene flytte inn. Lundby dukkehus og dukkemøbler oppmuntrer til kreativ rollelek, og kan underholde barna i timesvis.

Vår lavpris: 158,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
08172-107
   

Med dette settet kan du bytte ut veggene i Creative-huset ditt. Med de nye bakveggene og klistremerkene kan du stelle til bursdagsselskap eller en fest! Det blir et discorom og et pakkerom i overetasjen, et rom med pynt og ballonger og ikke minst et kakerom i underetasjen. Veggene i underetasjen kan snus slik at du selv kan velge hvordan det skal se ut i partyhuset!

Klistremerkene er avtakbare og kan settes både på innsiden og utsiden av dukkehuset.

  • Mål: 44x19 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Veggene kan også brukes i dukkehuset Lundby Life, men klistremerkene kan kun brukes til Lundby Creative!

Produktdetaljer
Modell605008
EAN7315626050081
MerkeLundby
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.