Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lundby Room 44 cm - påbygg til dukkehus

Lundby dukkehus, møbler og dukker - kreativ og underholdende lek

Lundbys første dukkehus så dagens lys allerede i 1945, og siden den gang har dukkehusene utviklet seg i takt med trender, men husets form er fremdeles den samme. La barna utfolde seg i dukkehuset, la dem innrede med de utallige variantene av Lundby dukkemøbler som finnes, og la de ulike Lundby dukkefamiliene flytte inn. Lundby dukkehus og dukkemøbler oppmuntrer til kreativ rollelek, og kan underholde barna i timesvis.

Vår lavpris: 197,-
Få igjen på lager
SKU
07195-131
   

Skap ditt eget drømmehus med Lundby Room! Er det en leilighet i et høyhus? En liten hytte? Eller kanskje en underetasje til ditt Lundby Life- eller Lundby Creative-dukkehus?

Legg til rette for leken ved å bygge sammen flere moduler i bredden eller høyden. Her er det bare fantasien som setter grenser! Dukkehusmodulene finnes i tre ulike størrelser og har vendbare vegger med vakre tapeter fra Sandberg Wallpaper.

Du kan også ta veggene helt bort for å leke i huset fra flere sider. Kompletter gjerne med trappen og de batteridrevne LED-lampene fra Lundby, slik at du får en helt egen og hjemmekoselig dukkehuskombinasjon!

Detaljer:

  • Mål: L44 x B25 x H24 cm 
  • Alder: fra 4 år

Merk: møbler følger ikke med. Lundby Room 44 cm passer til dukkehusene Lundby Life og Lundby Creative. 

Produktdetaljer
Modell601024
EAN7315626010245
MerkeLundby
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.