Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Luvabella Newborn baby - interaktiv dukke med lyder, pustebevegelser og hjerteslag - blond

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 782,-
På lager
SKU
06195-131
   

En helt utrolig interaktiv dukke! Denne skjønne dukken er lillesøsteren til den originale Luvabella dukken og heter Luvabella Newborn. Hun er, som navnet sier, akkurat født og trenger noen som tar hånd om henne og gir henne kjærlighet. Hun ler når du kiler henne, beveger munnen sin når du mater henne og sovner når hun er mett. Når hun sover kan du se hvordan hennes mage beveger på seg akkurat som om hun puster - mer virkelig blir det ikke!

Lille Luvabellas funksjoner gjør at de minste barna elsker å leke med henne. Når barnet gir henne kjærlighet å stell vil Luvabella Newborn svare på forskjellige måter, akkurat som en riktig baby! Den interaktive dukken er det perfekte hjelpemiddlet for å få forståelse for den riktige verden, og er selvsagt den beste vennen man kan ha. Det har aldri vært mer morro å leke med dukker!

Innehold:

  • Luvabella Newborn

Detaljer:

  • Mål eske: L40 x B13 x H27,9 cm 
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6047317
EAN778988256190
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.