Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Magic Tracks RC - bilbane som lyser i mørket

Magic Tracks - bilbanen som lyser i mørket

Magic Tracks er bilbanen som gløder i mørket, og gir barna en helt ny måte å kappkjøre på. Bygg og sett sammen sporene på mange forskjellige måter, og kjør i mørket mens sporene i banen gløder og lyser. Sett sammen flere sett og skap din helt egen vri på bilbanen fra Magic Tracks. Barna vil elske å designe og sette sammen bilbanen, og se hvor gøy det er å kappkjøre med Magic Tracks!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 394,-
Utsolgt
SKU
05195-161

Magic Tracks er etterfølgeren til Flexi Tracks og er utrolig morsomt med sine ekstremt bøybare og strekkbare skinner. Med de fargerike skinnene kan du bygge bilbanen akkurat slik du ønsker. Når du er klar setter du bilen på banen og bruker kontrollen til å starte.

Brooom... Bilen suser avgårde rundt svingene. Den neonfargete bilen lyser opp når den begynner å kjøre og du kan bruke kontrollen til å tute på de som står i veien, eller sitter og ser på. Skru av lyset å se bilbanen lyse i mørket. Med settet følger 1 bil med tilhørende kontroll, 3 m med skinner, tøff bildekor og en morsom guide. Bil-skinnene er enkle å klikke sammen og du kan kombinere fargene slik du vil. Lag en kort bane, eller bruk alle skinnene til å lage en større bane.

Bygg den bilbanen du ønsker deg, ha det gøy, og tilbring flere timer med å bygge og endre banen, og se på mens den lysende bilen kjører rundt. Denne bilbanen er enkel å monterer, fleksibel og tøyelig.

Innhold:

  • 1 bil med kontroll
  • 3 m med skinner
  • Bildekor
  • Morsom guide

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell50-00489
EAN5710949200816
MerkeMagic Tracks
Alder3, 4, 5, 6
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.