Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Magical Magnet - magnetisk byggesett - 56 deler

-32%

Vær kreativ med magnetiske byggesett og deler fra Magical Magnet

De magnetiske byggesettene fra Magical Magnet oppmuntrer barna til kreativ byggelek med fargerike, magnetiske former og byggeklosser. Barna skaper sine egne, kreative byggverk og kreasjoner med magnetene. Lek og bygging med magnetiske byggeklosser oppmuntrer til kreativ lek, den utfordrer barnets koordinasjon, fargegjenkjennelse og gir mange timer med morsom og utviklende lek.

32%
Kampanjepris 246,- Vår lavpris: 364,- Du sparer: 118,-
På lager
SKU
08192-16
   

Lag mange forskjellige fargerike figurer med dette magnetiske lekesettet fra Magical Magnet! Byggesettet inneholder 56 deler.

Dette er et kreativitetssett som forbedrer den intellektuelle utviklingen og motiverer til kreativ tenking. Magnetiske byggeleker blir stadig mer populært hos institusjoner og barnehager, siden de oppfordrer barna til å utfolde sine egne kreative ideer. Det er faktisk ingen grense for hva barnet kan bygge med disse 56 delene, og er det er timevis med kreativ lek i vente.

Inneholder:

  • 56 ulike deler

Detaljer:

  • Alder fra ca. 4- 8 år
Produktdetaljer
Modell871375
EAN7040698713755
MerkeMagical Magnet
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.