Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Magical Magnet lekesett i koffert - 98 deler

De magnetiske byggesettene fra Magical Magnet oppmuntrer barna til kreativ byggelek med fargerike, magnetiske former og byggeklosser. Barna skaper sine egne, kreative byggverk og kreasjoner med magnetene. Lek og bygging med magnetiske byggeklosser oppmuntrer til kreativ lek, den utfordrer barnets koordinasjon, fargegjenkjennelse og gir mange timer med morsom og utviklende lek.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 764,-
På lager
SKU
08182-95
   

Magnetisk byggesett i koffert med hele 98 deler! Dette store settet fra Magical Magnet består av en rekke geometriske former og magnetrer. Med de magnetiske delene kan barna lage en rekke forskjellige geometriske strukturer og modeller. Magical magnet-lekesettet utfordrer barnets logiske tenkning og motorikk. Lekesettet motiverer også til kreativ tekning. Magical Magnet settet kommer i en praktisk koffert til oppbevaring.

Inneholder:

  • Magical Magnet 98 deler (lag uendelig med ulike byggkombinasjoner)
  • Koffert til oppbevaring

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellA2788-73098
EAN7040698709567
MerkeMagical Magnet
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.