Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bkids Magisk snegle med putteboks - fra 12 mnd

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Vår lavpris: 165,-
På lager
SKU
6836
   

Denne lekesneglen fra Bkids kan lekes med på mange måter! Enten dra den med seg, passe på ballene i skallet og putte de i rikitg fargehull, snu putteboksen og gjøre den om til en tromme eller ta den fra hverandre for mer lek. Dette er en super barneleke for de aller minste til å kunne trene på finmotorikken og øye-hånd koordinasjon.  

Inneholder: 

 • 1 Magisk snegle 
 • 1 avtakbar trommel
 • 3 kuler 

Detaljer: 

 • Alder: fra 12 mnd 
  Produktdetaljer
  Modell004882
  EAN3021105048824
  MerkeBkids
  Alder0-2
  Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.