Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Majorette stunt heroes fire flight

Majorette metallbiler - lekebiler, garasjer og lekesett

Den 7,5 cm lange metallbilen fra Majorette har vært elsket av barn (og voksne) i flere tiår. Samlebilene appellerer til mennesker på tvers av generasjoner, enten som et minne på hyllen eller til lek. Bilene fra Majorette er klassiske biler, personbiler, utrykningskjøretøy, anleggsmaskiner, racerbiler, store og små garasjer og fascinerende lekesett.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 175,-
Få igjen på lager
SKU
22332
   

Majorette stunt fire flight - ultimate triks! Når en stuntmann hopper gjennom ild, vil publikum være fra seg av spenning, også på barnerommet. Hoppe gjennom ild er en uoppnåelig drøm dersom det er adrenalin man jakter på. Etter hoppet må bilen lande trygt på ranmpen. Andre biler kan settes opp som hindringer, og gi en ny vanskelighetsgrad. Landingsrampen kan flyttes for å øke avstanden til stuntrampen.

Og kræsjer bilen trenger du ikke bekymre deg, den overlever alle kollisjoner.

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell212058013
EAN3467452038505
MerkeMajorette
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.