Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Make it Real Crystal Dreams Spellbinding Jewels and Gems - lag 8 armbånd med over 300 perler

Make it Real - en kreativ verden av perler, mote, smykker og sminke 

Make it Real introduserer barna for en kreativ verden der de får utløp for og utvikler sine ferdigheter og finmotorikk, utfordrer fantasien, øver øye-hånd koordinasjon, og ser hvordan deres fokus og oppmerksomhet lar dem skape nye ting. Fra Make it Real kommer det en hel verden av DIY hobbysett med perler, sminke, mote, form og farge. Lag flotte, fargerike armbånd, finn din perfekte neglelakk-farge og match med lip gloss og øyesminke, tegn og skap kule moteklær med tøffe mønster og mer. Finn din stil og interesse, og utforsk nye måter å være kreativ på!

Make it Real har tatt på seg oppdraget å inspirere gutter og jenter, og tilbyr vakre, fortryllende produkt til tweens og teens overalt. Hvert produkt åpner et vindu til en ekte verden av design og kreativitet.

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
11216-37
   

Lag 8 fortryllende armbånd med Make it Real Crystal Dreams - med 300 skinnende perler og 6 anheng med Swarowski®-krystaller.

I denne eventyrlige pakken får du over 300 skinnende og fargerike perler samt 6 søte anheng. De seks anhengene kommer dessuten med Swarovski®-krystaller. Perfekt for alle primadonnaer der ute.

Perlesettet fra Make it Real kommer med en komplett instruksjon som lærer barna kreative fletteteknikker for å gi hvert enkelt armbånd personlig vri og et flott utseende. Make it Real gjør det mulig å utrykke seg gjennom kreative aktiviteter og vise frem resultatet etterpå som en del av stilen din. Gå inn på makeitrealplay.com for inspirasjon og for å se tutorials på dine Make it Real produkter.

Inneholder:

  • Armbånd i sateng
  • Elastisk tråd (blank – 5 meter)
  • 319 perler
  • 6 anheng med Swarovski®-krystaller
  • Sorteringsbrett
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell1723
EAN695929017231
MerkeMake it Real
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.