Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Make it Real Good Vibes Bracelet Kit - lag 5 flettearmbånd med perler og anheng

Make it Real - en kreativ verden av perler, mote, smykker og sminke 

Make it Real introduserer barna for en kreativ verden der de får utløp for og utvikler sine ferdigheter og finmotorikk, utfordrer fantasien, øver øye-hånd koordinasjon, og ser hvordan deres fokus og oppmerksomhet lar dem skape nye ting. Fra Make it Real kommer det en hel verden av DIY hobbysett med perler, sminke, mote, form og farge. Lag flotte, fargerike armbånd, finn din perfekte neglelakk-farge og match med lip gloss og øyesminke, tegn og skap kule moteklær med tøffe mønster og mer. Finn din stil og interesse, og utforsk nye måter å være kreativ på!

Make it Real har tatt på seg oppdraget å inspirere gutter og jenter, og tilbyr vakre, fortryllende produkt til tweens og teens overalt. Hvert produkt åpner et vindu til en ekte verden av design og kreativitet.

Vår lavpris: 127,-
På lager
SKU
11216-29
   

Lær å flette armbånd med perler og anheng med Make it Real Good Vibes Bracelet Kit.

I dette settet har du utstyr nok til å lage 5 fargerike armbånd, som fargerik tråder, perler og anheng. Det er enkelt å følge instruksjonene og det er du som bestemmer hvordan dine armbånd skal se ut til slutt. Lær hvordan du lager armbånd fra start og tilføy anheng til spiral-armbånd som også kan brukes til å knyte håret.

Make it Real gjør det mulig å utrykke seg gjennom kreative aktiviteter og vise frem resultatet etterpå som en del av stilen din. Lag armbånd til deg selv eller som gave til familie og venner. Det praktiske sorteringsbrettet har kroker så du kan feste arbeidet ditt mens du holder på. Super enkelt og morsomt!

Last ned appen makeitrealplay for inspirasjon og for å dele dine mesterverk med andre Make it Real entusiaster, eller gå inn på makeitrealplay.com.

Inneholder:

  • 7 stk farget tråd (20 meter med 7 ulike farger)
  • 3 stk glittertråd (6 meter)
  • 1 sølv metallisk tråd (1,5 meter)
  • 38 perler, 2 anheng, 2 perle-anheng
  • Hjerteformet loop, Nåletreder
  • Sorteringsbrett
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell1316
EAN695929013165
MerkeMake it Real
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.