Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Make it Real Mega Jewelry Studio - lag over 50 unike armbånd - med sorteringsbrett - 1000 perler

Make it Real - en kreativ verden av perler, mote, smykker og sminke 

Make it Real introduserer barna for en kreativ verden der de får utløp for og utvikler sine ferdigheter og finmotorikk, utfordrer fantasien, øver øye-hånd koordinasjon, og ser hvordan deres fokus og oppmerksomhet lar dem skape nye ting. Fra Make it Real kommer det en hel verden av DIY hobbysett med perler, sminke, mote, form og farge. Lag flotte, fargerike armbånd, finn din perfekte neglelakk-farge og match med lip gloss og øyesminke, tegn og skap kule moteklær med tøffe mønster og mer. Finn din stil og interesse, og utforsk nye måter å være kreativ på!

Make it Real har tatt på seg oppdraget å inspirere gutter og jenter, og tilbyr vakre, fortryllende produkt til tweens og teens overalt. Hvert produkt åpner et vindu til en ekte verden av design og kreativitet.

Vår lavpris: 364,-
På lager
SKU
11216-39
   

Make it Real Mega Jewelry Studio inneholder over 1000 perler, snorer i ulike farger og anheng til flotte smykker og armbånd.

Velg en farge på tråden, bruk sorteringsbrettet til perlene dine og fest arbeidet ditt. Lag smykker og armbånd til deg selv, venner eller familie. Bruk kreativiteten og produser nydelige og helt unike smykker med Make it Real smykke studio. Settet kommer med nok perler og tilbehør til å lage over 50 armbånd. Morsom aktivitet alene eller sammen med andre.

Make it Real gjør det mulig å utrykke seg gjennom kreative aktiviteter og vise frem resultatet etterpå som en del av stilen din. Gå inn på makeitrealplay.com for inspirasjon og for å se tutorials på dine Make it Real produkter.

Inneholder:

  • 1000 perler
  • Anheng
  • Tråder i semsket skinn (ulike farger)
  • Jump rings
  • Sorteringsbrett
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell1802
EAN695929018023
MerkeMake it Real
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.