Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Make it Real Spinsational Bracelet Maker - spinn og lag fargerike armbånd og smykker - 8000 perler

Make it Real - en kreativ verden av perler, mote, smykker og sminke 

Make it Real introduserer barna for en kreativ verden der de får utløp for og utvikler sine ferdigheter og finmotorikk, utfordrer fantasien, øver øye-hånd koordinasjon, og ser hvordan deres fokus og oppmerksomhet lar dem skape nye ting. Fra Make it Real kommer det en hel verden av DIY hobbysett med perler, sminke, mote, form og farge. Lag flotte, fargerike armbånd, finn din perfekte neglelakk-farge og match med lip gloss og øyesminke, tegn og skap kule moteklær med tøffe mønster og mer. Finn din stil og interesse, og utforsk nye måter å være kreativ på!

Make it Real har tatt på seg oppdraget å inspirere gutter og jenter, og tilbyr vakre, fortryllende produkt til tweens og teens overalt. Hvert produkt åpner et vindu til en ekte verden av design og kreativitet.

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
11216-31
   

Make it Real Spinsational Bracelet Maker - spinn og lag fargerike armbånd og smykker med perlemaskin.

Dette Make it Real perlesettet kommer med over 8000 perler i 6 ulike farger. Fyll maskinen med ønskede perler, tre kroken/nålen med tråd og trykk ned spinneren. Wow, nå fylles tråden din med perler uten at du gjør annet enn å holde kroken ned i den snurrende bollen. Kjempe morsomt og veldig enkelt. Lag armbånd til deg selv, venner eller familie.

Dette er den perfekte gave. Bruk perlestopperne for å avslutte en tråd, flett sammen eller tvinn. Det er opp til deg hvordan det endelige resultatet blir. Følg instruksjonene for spennende forslag og tips til fine armbånd. Make it Real gjør det mulig å utrykke seg gjennom kreative aktiviteter og vise frem resultatet etterpå som en del av stilen din. Sett lokket på spinneren og snu på hodet for å helle perlene tilbake i sine beholdere. Super enkelt!

Last ned appen makeitrealplay for inspirasjon og for å dele dine mesterverk med andre Make it Real entusiaster.

Inneholder:

  • Perlemaskin/spinner, Trakt/deksel
  • 6 beholdere med perler (8000 stk)
  • 1 buet nål, 1 nåletreder
  • 8 perlestoppere, 1 skumpute
  • 10 løkkeender, 10 låseender
  • Spole med elastisk snor (20 meter)
  • Klistremerkeark
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell1454
EAN695929014544
MerkeMake it Real
Make it Real perlemaskin og 8000 fargerike perler Make it Real perlemaskin og 8000 fargerike perler

Tilsett perler

Tilsett ønskede perler i perlemaskinen.

Spinn manuelt ved å dreie midtstangen Spinn manuelt ved å dreie midtstangen

Spinn

Sett i gang spinneren manuelt.

Fest tråd på den buede nålen, sett i maskinen og se perlene tre seg på Fest tråd på den buede nålen, sett i maskinen og se perlene tre seg på

Som magi

Sett tredd nål i maskinen og se perlene tre seg på.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.