Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Malebok innrammet - Disney Cars 3

-60%

Disney Cars

I en verden fullstappet av biler, kjøretøy, kappkjøring, billøp og bilaction finner vi Lynet McQueen og vennene hans. Med utgangspunkt i det store Piston Cup-billøpet har filmene og karakterene underholdt barn (og voksne) i mer enn 10 år. Gjenskap scener og øyeblikk fra filmene med biler, lekesett, kjøretøy, figursett og mye mer, med Lightning McQueen, Cruz Ramirez, Smokey, Sterling, Mater, Jackson Storm, Rusty og Dusty, Luigi, Sally Carrera, Doc Hudson, Sheriff og alle de andre som du kjenner fra filmene og seriene Disney Cars.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
60%
Kampanjepris 25,- Vår lavpris: 62,- Du sparer: 37.-
På lager
SKU
08182-113
   

Spenn deg fast og bli med inn i bilenes fantastiske verden! Fargelegg de flotte bildene fra den nyeste Disney Pixar filmen Biler 3 og drøm deg bort sammen med yndlingsfigurene dine.

Når du har fargelagt ferdig, kan du henge de innrammede kunstverkene på veggen, eller gi dem bort til familie og venner. 

  • 24 bilder å fargelegge
Produktdetaljer
Modell148279
EAN7031651482795
MerkeDisney Cars
Alder4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.