Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Malebok med klistremerker - Disney Cars 3

-52%

Disney Cars

I en verden fullstappet av biler, kjøretøy, kappkjøring, billøp og bilaction finner vi Lynet McQueen og vennene hans. Med utgangspunkt i det store Piston Cup-billøpet har filmene og karakterene underholdt barn (og voksne) i mer enn 10 år. Gjenskap scener og øyeblikk fra filmene med biler, lekesett, kjøretøy, figursett og mye mer, med Lightning McQueen, Cruz Ramirez, Smokey, Sterling, Mater, Jackson Storm, Rusty og Dusty, Luigi, Sally Carrera, Doc Hudson, Sheriff og alle de andre som du kjenner fra filmene og seriene Disney Cars.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
52%
Kampanjepris 30,- Vår lavpris: 62,- Du sparer: 32.-
På lager
SKU
08182-112
   

Forbikjørt av en ny generasjon av lynraske biler – plutselig blir legendariske Lynet McQueen utestengt fra sporten han elsker. For å komme tilbake på banen trenger han hjelp fra den unge og ivrige racerteknikeren Cruz Ramirez, som har sin egen plan for å vinne.

Finn fargeblyantene dine og bli med på det helt nye eventyret til Stempelcup-vinneren, Lynet McQueen!

  • Boken inneholder mange flotte klistremerker.
Produktdetaljer
Modell132187
EAN7031651321872
MerkeDisney Cars
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.