Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Malebok ramme - Disney Princess

-52%

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
52%
Kampanjepris 30,- Vår lavpris: 62,- Du sparer: 32.-
På lager
SKU
08182-114
   

Bli med yndlingsprinsessene dine på en fortryllende reise til eventyrland! Fargelegg de flotte bildene av de mest kjente Disney-figurene, og drøm deg bort sammen med dem.

Når du har fargelagt ferdig, kan du henge de innrammede kunstverkene på veggen, eller gi dem bort til familie og venner.

  • 24 bilder å fargelegge
Produktdetaljer
Modell148280
EAN7031651482801
MerkeDisney Princess
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.