Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Massey Ferguson 7480 med tilhenger - 02045

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 473,-
På lager
SKU
1384
   

Slik som alle andre traktorer i Profi-serien kan også denne traktoren utstyres med en frontlaster som klikkes på og med doble dekk (ingen av delene medfølger). 

Offroad-frontakslingen kan styres direkte både ved hjelp av rattet i førerhuset og via en medfølgende styrestang som barna kan feste på styret gjennom takluken på førerhuset. Styrestangen kan brukes til å åpne baklemmen automatisk når lasteplanet tippes. Det er også mulig å endre styrestangen slik at baklemmen forblir lukket når lasteplanet tippes.

  • Motorblokken kan ses når panseret er åpnet. 
  • Kornrampen kan åpnes.
  • Dekkmønsteret setter prikken over i-en.
  • Tippvognen kan kombineres med alle traktorene i Profi-serien og MB Unimog [art.nr: 02570/08871].
  • 1:16 skala.
Produktdetaljer
Modell02045
EAN4001702020453
MerkeBruder
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.