Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

RollyToys Massey Ferguson tråtraktor med tilhenger - plasthjul

RollyToys traktorer og kjøretøy

RollyToys er et merke som leverer traktorer, anleggskjøretøy, tilbehør og andre typer kjøretøy av svært høy kvalitet, med originalt design, kvalitet og funksjonalitet, produsert i Tyskland. Traktorer og kjøretøy fra Rolly Toys er kopier og minivarianter av dem de voksne kjører, og som barna ser på gården eller på byggeplassen. RollyToys tar utendørsleken til et nytt nivå, med detaljer og funksjonalitet, akkurat som originalen. Kjøretøyene fra RollyToys hjelper til i utviklingen av grovmotorikken og oppmuntrer til mange timer med utendørslek.

Vår lavpris: 798,-
På lager
SKU
1268
   

Massey Ferguson tråtraktor med henger fra Rolly Toys. Denne tråtraktoren passer for de minste barna, og lar dem utforske sitt nærmiljø på fire hjul. I hengeren er det plass til å samle skatter eller til å ta med seg lekene sine på tur. Denne traktoren fra Rolly Toys kan brukes både inne og ute.

  • Beskyttet kjededrift med justerbar pedal
  • Panseret kan løftes opp
  • Stabil styring

Detaljer:

  • Mål: 134 x 47 x 52 cm
  • Alder: Fra 2,5 år

OBS: Må ikke brukes i trafikken og bør kun brukes under oppsyn av en voksen.

Produktdetaljer
Modell012305
EAN4006485012305
MerkeRollyToys

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.