Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Meccano 10 Modelset - blå motorisert bil

Meccano byggesett - modellkonstruksjon med byggesett i metall

Meccano er et av verdens eldste leketøy, og kom på markedet for første gang i 1892. Meccano er et kreativt leketøy som er med på å gi god motorikktrening. Meccano Evolution og multimodels er laget i metall. Byggesettene fra Meccano kommer i flere ulike modeller og størrelser. Noen av byggesettene inneholder deler til å bygge en model, mens andre Meccano byggesett lar deg bygge opptil 25 ulike modeller med et og samme sett. Byggingen bidrar til at barna øver opp flere ferdigheter – de lærer å sortere og se mønstre samtidig som de får forståelse for omgivelsene.

Vår lavpris: 387,-
På lager
SKU
02192-22
   

Utforsk en verden av konstruksjon og byggekunst med dette byggesettet fra Meccano. Meccano 10-i-1 modellbyggesett med motorisert racerbil inneholder alt du trenger får å bygge din egen bil. Start med å montere en aggressiv racerbil med robust design, og fjæring bak. Når du har satt på hjulene er du klar for å delta i løpet, eller du kan ta fra hverandre bilen og bygge et av de andre 9 unike designene.

Dette 10-i-1 byggesettet fra Meccano inneholder

  • 225 deler
  • 2 ergonomiske verktøy
  • Enkle instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 16,2 x 17,5 x 7,5 cm
  • Batteribehov: 3 x AAA (følger ikke med)
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell6040178
EAN778988529089
MerkeMeccano
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.