Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Meccano 25 model set - 4x4 offroad truck

Meccano byggesett - modellkonstruksjon med byggesett i metall

Meccano er et av verdens eldste leketøy, og kom på markedet for første gang i 1892. Meccano er et kreativt leketøy som er med på å gi god motorikktrening. Meccano Evolution og multimodels er laget i metall. Byggesettene fra Meccano kommer i flere ulike modeller og størrelser. Noen av byggesettene inneholder deler til å bygge en model, mens andre Meccano byggesett lar deg bygge opptil 25 ulike modeller med et og samme sett. Byggingen bidrar til at barna øver opp flere ferdigheter – de lærer å sortere og se mønstre samtidig som de får forståelse for omgivelsene.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 627,-
Få igjen på lager
SKU
21820
   

Bruk fantasien når du utforsker en verden av ekte konstruksjoner med Meccano  25 model set 4x4 offroad truck. Bygg en av de 25 modellene, ta dem fra hverandre og bygg en ny. Med dette settet fra Meccano kan du bygge spennende og motoriserte maskiner.

  • Du kan bygge 25 forskjellige modeller
  • Det følger med 443 deler, motor, verktøy og instruksjoner
  • Alder: fra 9 år
  • Batterier er ikke inkludert

Bruk fantasien for å lage dine egne kreasjoner!

Produktdetaljer
Modell16212
EAN778988237144
MerkeMeccano

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.