Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Meccano 5 Modelset - grønn Pull Back Car

Meccano byggesett - modellkonstruksjon med byggesett i metall

Meccano er et av verdens eldste leketøy, og kom på markedet for første gang i 1892. Meccano er et kreativt leketøy som er med på å gi god motorikktrening. Meccano Evolution og multimodels er laget i metall. Byggesettene fra Meccano kommer i flere ulike modeller og størrelser. Noen av byggesettene inneholder deler til å bygge en model, mens andre Meccano byggesett lar deg bygge opptil 25 ulike modeller med et og samme sett. Byggingen bidrar til at barna øver opp flere ferdigheter – de lærer å sortere og se mønstre samtidig som de får forståelse for omgivelsene.

Vår lavpris: 246,-
På lager
SKU
02192-21
   

En roadster som kan bygges til fem forskjellige modeller fra Meccano. Gi din bilfanatiker et spennende og morsomt byggeprosjekt med Meccano 5 models. Dette er ikke bare et spennende byggeprosjekt, men denne roadsteren er fullpakket med kraft. Når den er ferdig bygget trekker du den tilbake, sender den avgårde og ser hvordan den ligger på veien.

Dette er et byggesett for nybegynner, og de unge byggerne vil ha det gøy mens de monterer og setter sammen sin egen sportsbil. Og alle verktøyene du trenger for å sette sammen bilen er inkludert i settet. For å gjøre byggeprosessen mer autentisk inneholder hvert sett metallmuttere, bolter og en lettforståelig instruksjonsguide. Og mens byggerne setter sammen denne bilen vil de oppleve at begreper fra vitenskapen, teknologi, ingeniørfag og matematikk kommer til liv. Når bilen er bygget ferdig kan man tilpasse bilen med kule detaljer.

Inneholder:

  • Deler til å bygge Meccano roadster
  • Verktøy
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Nivå 2
  • Mål: 5,1 x 20 x 14,9 cm
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell6040176
EAN778988529065
MerkeMeccano
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.