Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Meccano - John Deere Tractor 8RT

-36%

Meccano byggesett - modellkonstruksjon med byggesett i metall

Meccano er et av verdens eldste leketøy, og kom på markedet for første gang i 1892. Meccano er et kreativt leketøy som er med på å gi god motorikktrening. Meccano Evolution og multimodels er laget i metall. Byggesettene fra Meccano kommer i flere ulike modeller og størrelser. Noen av byggesettene inneholder deler til å bygge en model, mens andre Meccano byggesett lar deg bygge opptil 25 ulike modeller med et og samme sett. Byggingen bidrar til at barna øver opp flere ferdigheter – de lærer å sortere og se mønstre samtidig som de får forståelse for omgivelsene.

36%
Kampanjepris 280,- Vår lavpris: 437,- Du sparer: 157,-
På lager
SKU
02192-24
   

Ta frem dine tekniske ferdigheter mens du hilser på et ekte amerikansk ikon med Meccano John Deere 8R byggesett.

Dette settet passer for førstegangsoppfinnere, byggesettet er på nybegynnernivå og tar ca 1 - 3 timer å fullføre. Byggesettet fra Meccano inneholder metalldeler og autentiske verkstøy, som hjelper unge ingeniører med å dyrke tekniske ferdigheter mens de bygger. Når traktoren er ferdig montert, ruller den på hjulene, noe som gjør den ekstra morsom å leke med.

Dette S.T.E.A.M byggesettet binder sammen vitenskap, teknologi, ingeniørfag, kunst og matematikk.

Inneholder:

  • Alt du trenger for å bygge Meccano John Deere 8R traktor
  • Verktøy
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 34,9 x 7,3 x 25 cm
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell6044492
EAN795861632629
MerkeMeccano
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.