Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Meccano super construction byggesett - 638 deler - bygg hele 25 modeller

Meccano byggesett - modellkonstruksjon med byggesett i metall

Meccano er et av verdens eldste leketøy, og kom på markedet for første gang i 1892. Meccano er et kreativt leketøy som er med på å gi god motorikktrening. Meccano Evolution og multimodels er laget i metall. Byggesettene fra Meccano kommer i flere ulike modeller og størrelser. Noen av byggesettene inneholder deler til å bygge en model, mens andre Meccano byggesett lar deg bygge opptil 25 ulike modeller med et og samme sett. Byggingen bidrar til at barna øver opp flere ferdigheter – de lærer å sortere og se mønstre samtidig som de får forståelse for omgivelsene.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 896,-
På lager
SKU
21821
   

Bygge hele 25 ulike modeller! Meccano byggesett i metall (16214) leveres i en koffert bestående av 638 deler. Med dette byggesettet er det kun fantasien som setter begrensninger for hva du kan bygge.

Inneholder:

  • 638 deler
  • Motor følger med (for de ulike modellene)
  • Verktøy
  • Det følger med instruksjoner til hvordan du kan bygge 25 forskjellige modeller

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA batterier (ikke inkludert)
  • Alder: Fra 10 år

Meccano er klassiske byggesett i metall, som har vært på markedet i en årrekke. Morsomme for de litt eldre barna som elsker å bygge og være kreative.

Produktdetaljer
Modell16214
EAN778988618080
MerkeMeccano
Alder10, 11, 12
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.