Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Mega Bloks Count and Bounce Giraffe - 30 store byggeklosser - sjiraff

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 294,-
Få igjen på lager
SKU
04205-42
   

Lær å telle til 3 med denne sjiraffen. De store byggeklossene er enkle å gripe og ditt barn kan øve på hånd- øye koordinasjon, tallforståelse og kreativ lek samtidig.

Her går læring og leking hånd i hånd, og det er bra, for dette lekesettet passer ypperlig til barn fra 1 år. De store klossene er enkle å gripe, de spennende fargene oppmuntrer til utforsking og det morsomme tårnet utvikler seg til en morsom sjiraff.

Innhold:

  • 30 x store byggeklosser
  • Understell med hjul

Detaljer:

  • Alder: fra 12 mnd.

Ferdigheter:

  • Finmotoriske ferdigheter
  • Hånd- øye koordinasjon
  • Kreativ lek
  • Farge og tall forståelse
Produktdetaljer
ModellGFG19
EAN887961761191
MerkeFisher Price
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.