Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess memory-spill XL

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 274,-
Få igjen på lager
SKU
03182-182
   

Spill og tren opp hukommelsen med dette morsomme Disney Princess memo spillet! Bland kortene sammen og legg dem på bordet med bildene ned, så er det om å gjøre å snu to og to kort og prøve å finne like. Her må en huske hvor de ulike bildene er og finne flest mulige par for å vinne.

Med ekstra store, tykke brikker i kartong, egnet for små barnehender og for barn med mindre utviklet motorikk.

  • Alder: fra 2,5 år
Produktdetaljer
Modell212224
EAN4005556212224
MerkeDisney Princess
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.