Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Mepal Campus PAW Patrol - matboks og drikkeflaske

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 218,-
På lager
SKU
02225-119
   

Mepal Campus matboks og drikkeflaske med PAW Patrol motiv for en fargerik og variert matpakke. Pakk dagens matpakke i denne praktiske matboksen fra Mepal. Boksen har flere rom, og du kan oppbevare ulike typer matvarer separat. Perfekt for et variert og sunt kosthold. Boksen med skillevegg kan også tas ut og du får plass til flere brødskiver om ønskelig. Matboksen er enkel å åpne med trykknapp og på innsiden finner du en liten gaffel. Settet kommer også med en praktisk drikkeflaske med pop-up tut, og du kan enkelt «poppe» opp tuten når det er tid for drikke.

Fest flasken på skolesekken ved hjelp av kroken, eller bruk kroken som et håndtak. Både matboksen og drikkeflasken er støtsikre samt utført i BPA frie materialer som tåler oppvaskmaskin. Flasken tåler varm drikke, men har ikke egenskapene til en termos, den tåler også kullsyreholdig drikke og juice uten fruktkjøtt.

Når du vil pakke en variert og fargerik matpakke, hjelper Mepal deg på veien. Enkelt og praktisk for en organisert dag med god næring!

Inneholder:

 • Mepal Lunchset Campus matboks
 • Mepal Lunchset drikkeflaske
 • Avtagbar beholder med 2 rom
 • Gaffel

Detaljer:

 • Motiv: PAW Patrol
 • Mål matboks: 18 x 13 x 6 cm (LxBxH)
 • Mål drikkeflaske: 6 x 8 cm (DxH)
 • Volum matboks: 750 ml
 • Volum drikkeflaske: 400 ml
 • Materiale: BPA fri plast
 • Kan vaskes i oppvaskmaskin
 • Alder: fra 3 år

Produktene tåler ikke mikrobølgeovn eller fryser.

Produktdetaljer
Modell107410165350
EAN8711269948782
MerkePaw Patrol
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.