Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micki Garasje i tre - med fire porter

Mickie - klassiske leker i tre til barn

Lekene fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ut for barna. Det er gjennom lek barna skal oppleve iveren etter å lære nye ting. Micki ønsker at barna skal oppleve en barndom som er full av lek, og med leker i tre som bankebrett, puttekasse, klosser, lær å gå-vogn og stableleker presenteres barnet for lek allerede i 9 mnd alderen, med leker som er trygge for denne aldersgruppen. Rollelek med kjøkken og mat, verktøy og håndarbeid er lek som trigger barnets nysgjerrighet og utvikling.

Vår lavpris: 274,-
På lager
SKU
04225-43
   

Parker bilene dine i Micki Garasje i tre med fire porter.

Micki Garage er en fargerik lekegarasje med fire skyvedører. Garasjen har rikelig med plass til ulike kjøretøy. Garasjeportene har små bilder som viser bilvask, verksted, oljeskift og dekkservice. Perfekt inspirasjon for små vordende mekanikere. De fargerike dørene kan skyves opp og igjen, så her er det bare å kjøre inn favorittbilen og mekke i vei.

Leker fra Micki er med på å utvikle barnets grovmotorikk, finmotorikk og den logiske tenkingen. Lekene oppmuntrer det lille barnet til å oppdage verden på sin egen måte. Garasjen er av høy kvalitet og inviterer til endeløse timer med kreativ moro. Leker fra Micki er designet og utviklet i Sverige.

Inneholder:

  • Micki garasje

Detaljer:

  • Materiale: tre
  • Mål: 18 x 35 x 12 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell102141
EAN7315621021413
MerkeMicki
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.