Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micki lekekjøkken i tre

Mickie - klassiske leker i tre til barn

Lekene fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ut for barna. Det er gjennom lek barna skal oppleve iveren etter å lære nye ting. Micki ønsker at barna skal oppleve en barndom som er full av lek, og med leker i tre som bankebrett, puttekasse, klosser, lær å gå-vogn og stableleker presenteres barnet for lek allerede i 9 mnd alderen, med leker som er trygge for denne aldersgruppen. Rollelek med kjøkken og mat, verktøy og håndarbeid er lek som trigger barnets nysgjerrighet og utvikling.

Vår lavpris: 594,-
Få igjen på lager
SKU
10182-170
   

Det klassiske minikjøkkenet fra Micki i hvitt - med komfyr og kjøkkenbenk i ett - nå med et moderne preg!

Kjøkkenet har to plater, ovn, oppvaskkum og tre brytere med klikklyd. Både brytere og plater har trendige farger, noe som innbyr til enda mer lekeglede. På sidene er lekekjøkkenet dekorert med morsomme illustrasjoner. Under oppvaskkummen er det plass til små kjeler, serviser og annet kjøkkentilbehør. Perfekt og inspirerende minikjøkken for alle små mesterkokker!

Inneholder:

  • Micki lekekjøkken i tre

Detaljer:

  • Lekekjøkkenet er laget av tre
  • Mål: 62 x 30 x 51 cm
  • Mål eske: 63,5 x 11 x 53 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: det følger ikke med gryter eller annet tilbehør

Produktdetaljer
Modell102169
EAN7315621021697
MerkeMicki
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.