Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micki plukkeske - klassisk

Mickie - klassiske leker i tre til barn

Lekene fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ut for barna. Det er gjennom lek barna skal oppleve iveren etter å lære nye ting. Micki ønsker at barna skal oppleve en barndom som er full av lek, og med leker i tre som bankebrett, puttekasse, klosser, lær å gå-vogn og stableleker presenteres barnet for lek allerede i 9 mnd alderen, med leker som er trygge for denne aldersgruppen. Rollelek med kjøkken og mat, verktøy og håndarbeid er lek som trigger barnets nysgjerrighet og utvikling.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 197,-
Utsolgt
SKU
20950

Her gjelder det å holde tungen rett i munnen og putte riktig form i riktig hull. En spennende utfordring for små barnehender! Puttekassen er en klassisk treleke i glade farger fra Micki Leksaker. Den er både morsom å leke med og utviklende for barnets motorikk. Når klossene er puttet i kassen, er det bare å ta av lokket, hente dem ut igjen og begynne på nytt igjen. Puttekassen inneholder seks klosser i tre ulike former.

  • Mål: 14 x 14 x 11 cm
  • Anbefalt alder: 18 mnd +
Produktdetaljer
Modell102161
EAN7315621021611
MerkeMicki
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.