Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micki Senses byggeklosser i tre - 40 deler

Mickie - klassiske leker i tre til barn

Lekene fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ut for barna. Det er gjennom lek barna skal oppleve iveren etter å lære nye ting. Micki ønsker at barna skal oppleve en barndom som er full av lek, og med leker i tre som bankebrett, puttekasse, klosser, lær å gå-vogn og stableleker presenteres barnet for lek allerede i 9 mnd alderen, med leker som er trygge for denne aldersgruppen. Rollelek med kjøkken og mat, verktøy og håndarbeid er lek som trigger barnets nysgjerrighet og utvikling.

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
04216-58
   

40 morsomme treklosser fra Micki i forskjellige farger og med artige mønster. Byggeklosser er klassiske treleker som stimulerer barnets fantasi og utvikler koordinasjonsevnen. De forskjellige formene og fargene på disse klossene gir uendelige lekemuligheter.

Hva skal du bygge med de fargerike klossene? Et gjerde til lekedyrene dine kanskje? Eller et høyt tårn? Bare fantasien setter grenser.

Inneholder:

  • 40 Micki byggeklosser

Detaljer:

  • Mål:
    • 1 kloss: 32 x 32 x 32 mm
    • eske: 18,5 x 9 x 21,5 cm
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell102181
EAN7315621021819
MerkeMicki
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.