Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micki Senses magnetbokstaver i tre - nordisk alfabet - 51 deler

Mickie - klassiske leker i tre til barn

Lekene fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ut for barna. Det er gjennom lek barna skal oppleve iveren etter å lære nye ting. Micki ønsker at barna skal oppleve en barndom som er full av lek, og med leker i tre som bankebrett, puttekasse, klosser, lær å gå-vogn og stableleker presenteres barnet for lek allerede i 9 mnd alderen, med leker som er trygge for denne aldersgruppen. Rollelek med kjøkken og mat, verktøy og håndarbeid er lek som trigger barnets nysgjerrighet og utvikling.

Vår lavpris: 97,-
På lager
SKU
07195-124
   

Lek med bokstaver! Ved å leke med bokstaver og sette sammen navn og ord blir barna kjent med bokstavenes form og får øvd seg på uttale og staving. Disse artige magnetbokstavene fra Micki kommer i mange forskjellige farger og mønster, er laget av tre og festes lett på magnetiske flater.

Inneholder:

  • 51 bokstaver fra alle de nordiske alfabetene

Detaljer:

  • Mål hver bokstav: 3 cm (H)
  • Mål eske: 13,5 x 4 x 21 cm  (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell102182
EAN7315621021826
MerkeMicki
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.