Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micro Hjelm Orange matt - M (53-58 cm)

Micro - den originale sparkesykkelen til barn og voksen

Micro sparkesykler er ikke bare morsomme leker, for barn og voksne, men de fungerer også som transportmiddel. Micro er den originale sparkesykkelen, som vokser med barnet fra det tar sine første spark, til det perfekte pendler-tilbehøret mellom kollektivtrafikk og jobb. I tillegg til at man effektiviserer hverdagen med et smil, så har også sparkesykler en positiv påvirkning på utviklingen av motorikk og balanse.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 387,-
På lager
SKU
06195-29
   

Som ved bruk av sykkel, så kan man få stor fart når man er ute med sparkesykkelen og man kan pådra seg skade hvis man faller. En hjelm er et must, og sikrer barnet mot hodeskader.

Micros hjelmer oppfyller lovens sikkerhetskrav (EN1078) og kan også brukes til sykkel, skateboard og innline. Hjelmene leveres i flere kule farger og de har en god passform.

Riktig str finner man ved å måle brukerens hodeomkrets (cm er oppgitt i modell navn over).

Detaljer:

  • Justeres bak
  • Justeres på hakestropp
  • Størrelse: M (53-58 cm)
  • Farge: Orange matt
  • Vekt: 350 g
Produktdetaljer
ModellAC4499
MerkeMicro
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.