Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micro Kids kodelås i metall - sykkellås til sparkesykkel og sykkel - blå

Micro - den originale sparkesykkelen til barn og voksen

Micro sparkesykler er ikke bare morsomme leker, for barn og voksne, men de fungerer også som transportmiddel. Micro er den originale sparkesykkelen, som vokser med barnet fra det tar sine første spark, til det perfekte pendler-tilbehøret mellom kollektivtrafikk og jobb. I tillegg til at man effektiviserer hverdagen med et smil, så har også sparkesykler en positiv påvirkning på utviklingen av motorikk og balanse.

Vår lavpris: 218,-
Få igjen på lager
SKU
11202-29
   

Med sparkesykkel som med sykkel, er det lurt med en sykkellås for sikkerhets skyld. Denne metall-låsen er utstyrt med en tresifret kode og det er bare den som har koden som kan åpne den. På denne måten vil sparkesykkelen eller sykkelen din være trygt plassert når du forlater den et sted. For eksempel på sykkelparkeringen på skolen, eller utenfor butikken. Sykkellåsen er spiralformet og tar liten plass under oppbevaring. Det gjør det også enklere å feste låsen rundt din sykkel eller sparkesykkel. Koden på sykkellåsen lager du så klart etter eget ønske.

Inneholder:

  • Micro Kids kodelås i metall - sykkellås til sparkesykkel og sykkel – blå

Detaljer:

  • Type lås: sifferlås
  • Materiale: metall og plastikk
  • Farge: blå
Produktdetaljer
ModellAC4110BX
EAN7640170576566
MerkeMicro
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.