Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micro Machines brannredningsfly med biltransport - 1 Micro Machines minibil følger med

-25%

Samle og koble sammen en hel verden med bilene og kjøretøyene fra Micro Machines.

Micro Machines er det opprinnelige miniatyr-bilmerket. Barn og samlere i alle aldre kan tenke stort og leke med miniatyrer, mens det skapes en ny verden. Micro Machines bilene tar deg med på ulike oppdrag i byen, og bilene er svært detaljerte noe som gjør leken enda mer spennende. Ikoniske, identifiserbare tema, iøynefallende dekorasjoner og detaljer gjør disse bilene til et must for alle bil-fans. 

25%
Kampanjepris 294,- Vår lavpris: 394,- Du sparer: 100,-
På lager
SKU
02212-28
   

Hva er det å frykte når Micro Machines brannvesen er i nærheten? Brannvesenets brann og redningsfly er et elegant, knallrødt redningsfly som alltid er i beredskap for neste nødsituasjon. Det robuste 30 cm lange flyet har plass til opptil 16 Micro Machines - kjøretøy hvor de står trygt. Bilene kan enkelt komme seg ut gjennom hurtiglastluken på taket eller gjennom luken bak. Når flyet er i luften og kjøretøyene må på oppdrag kan luken bak åpne seg og slippe ut bilene, flyets nese vil vippe opp for å frigjøre kjøretøyene. Når oppdraget er utført, kan du bruke den uttrekkbare kroken til å løfte bilene inn igjen. 

  • 1 sølv Micro Machines brann og redningsbil er inkludert 

Inneholder: 

  • 1 Micro Machines brannredningsfly med biltransport 
  • 1 Micro Machines mini-bil inkludert 

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år 
  • Mål: flyet er ca 30 cm langt
Produktdetaljer
ModellMMW0080
MerkeMicro Machines
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.