Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micro Mini 3in1 rosa - sparkesykkel med 3 hjul

Micro - den originale sparkesykkelen til barn og voksen

Micro sparkesykler er ikke bare morsomme leker, for barn og voksne, men de fungerer også som transportmiddel. Micro er den originale sparkesykkelen, som vokser med barnet fra det tar sine første spark, til det perfekte pendler-tilbehøret mellom kollektivtrafikk og jobb. I tillegg til at man effektiviserer hverdagen med et smil, så har også sparkesykler en positiv påvirkning på utviklingen av motorikk og balanse.

Vår lavpris: 997,-
På lager
SKU
01205-55
   

Gjør plass for småbarnsekspressen! Hva gjør du når storebror eller søster allerede kjører Mini Micro og den minste ønsker å være med på moroa, men er fortsatt altfor liten? Ikke noe problem - takket være Mini Micro med sete kan også de minste være med! Setet kan løsnes fra styret når barnet blir større og man kan bruke den i stående posisjon.

Når barna er gamle nok kan man sette på det originale styret og Mini 3in1 er forvandlet til den velkjente og kjære sparkesykkelen Mini Micro! Med Deluxe versjonen får man i tillegg en forsterket konstruksjon (maks vekt 20 kg), justerbart styre og gummiert ståbrett.

Detaljer:

  • Klassisk Mini Micro Inkludert sete og håndtak tilpasset små hender
  • Høydejusterbart T-styre
  • Forsterket og gummiert ståbrett
  • Farge: rosa
  • Mål: 48-67 cm høy
  • Maks vekt: 20 kg
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
ModellMM0085
EAN7640108564375
MerkeMicro
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.